Work work work - stress stress stress

Mina fina och underbara läsare!

Jag vet att jag ett flertal gånger har lovat att skärpa till mig när det gäller att lägga upp nya inlägg! Nu LOVAR jag att hålla det :) vissa av er har ju inte mitt nya nummer, utan det innebär att jag måste bevisa på ett höger eller vänster att jag lever, så här är jag :)!

Har även lovat en video där jag ger er en kort rundtur i min lilla lägenhet... Den kommer, jag lovar! Frågan är bara när :D haha! Jag jobbar och sliter från 05.30 - 16.00 varje dag, så att städa direkt när jag kommer hem är inte det roligaste kanske :) men men, får nog försöka att ta mig tid med det någon dag denna veckan!

Nu ska jag i alla fall kila iväg och träffa världens underbaraste pojk + hund :) dom är verkligen lycka i mina ögon, så underbart! Tog dock ett litet tag innan jag bestämde mig för hur jag ville ha det, men nu så! Dags att berätta det för honom också kanske.

Men ha det så bra allihopa.

Puss :-*



Nu har jag bestämt mig!

Hej vänner!

Nu har jag bestämt mig, min blogg kommer att handla om allt ifrån livet i Nässjö, viktminskning och övriga funderingar och tankar! Mer bilder kommer att komma upp dagligen, och ett slutresultat kommer att dyka upp när ni minst anar det av min viktminskning. Wiiiehuu!

Mår som fisken i vattnet här uppe i Nässjö! Jag mår bra och mina vänner är helt underbara! Mitt liv börjar alltså bli underbart igen! Härligt ska jag erkänna. Dagarna bara rinner iväg med kaffebesök hit och dit, denna veckan som kommer är det jobb, bal och student för världens bästa Jennie, Birk och Johanesson :) vilket också kommer att innebära FEST!!! Det är sjukt att man själv kommer ihåg allt till punkt och pricka :) vilken härlig vecka det va! tyvärr så kan jag inte medverka på vännernas student i Värnamo, men ni vet att jag älskar er allihopa! Eftersom jag har ett nytt jobb att sköta, så va inte en ledighet något att tänka på tyvärr!

Nu ska jag i alla fall bänka mig framför tv:n igen, hoppas ni inte missade Big Brother - finalen :)! Så får vi höras imorgon. SVERIGES NATIONALDAG för sjutton :) precis när jag skriver detta inlägget dessutom :)

Ha det bra allihopa!

Puss på er :-*


Torsdag eftermiddag :)

Hello everyone :D

Lovade ju att skärpa till mig med bloggandet. Så nu får jag göra det också :D
Städning med mera har stått på schemat hela dagen. Tvättmaskinerna är klara och nu väntas disken. Varför kan inte bara disken försvinna :)? Den tanken har jag frågat mig många gånger.
Men nu är det dags att sätta igång spotify i hela lägenheten och inte bara i sovrummet, så att jag får lite underhållning under tiden det är dags att städa!

En promenad runt sjön som ligger här i Nässjö kommer också att genomföras, just för att få reda upp alla mina frågetecken som finns i mitt huvud just nu. Tråkigt men sant! Så en liten tur till Peter och Jennie blir det, och kanske ett stopp hon lynnisen för en kopp kaffe :)?

Nehe, slänger med en bild på sjön som är tagen igår, så ska jag ta hand om disken och ta mig en liten dusch :)

Puss på er :-*


Torsdag morgon! Tidig morgon!

hej allihopa.

Tänkte bara skriva ett kort inlägg så ni vet att jag lever innan jag går och lägger mig. Trevligt va? Jag kommer dessutom skärpa till mig och lägga ut lite mer bilder än vad jag redan gör. Hmm, eller vad man ska kalla det.

Förresten, KÄRLEK hatar jag just för tillfället. Får se om jag kanske gör ett inlägg om detta i nästa uppdatering eller om jag håller det för mig själv. Men ni som är jätte nyfikna, hör av er per telefon och fråga? Smidigast så. Men skall tilläggas att det kommer inte att nämnas några namn!

Nu ska jag sova :D

Puss på er :-*


RSS 2.0