helvetes dag fanskap...

ja, jag tror att ni ser på rubriken hur min dag har varit.. Har jobbat hela dagen, visst det har verkligen gått hur bra som helst, även om man har så mycket att göra så man inte vet hur sjutton man ska klara av allt! Men börjar däremot bli lite små trött på hur alla snackar, ändrar sig från dag till dag. Sluta nu, och stå för vad ni säger istället!

Men aja, nu ska jag inte bli negativ! Har haft en ganska lugn och skön kväll, funderade faktiskt på att städa mitt rum, men gav upp tanken när jag satte på en säsong av One Tree Hill, det går verkligen inte att bara gå ifrån Tv:n och speciellt inte för att städa. Usch! Ne fy skämms, får nog ta och ägna morgondagens eftermiddag åt det istället! Måste få det gjort!

Nu ska jag krypa ner i sängen, men världens piggaste katt *buuhuu* varför ska han alltid sova när jag är vaken för, och sen föra ett jäkla liv när jag ska sova, men men sådant man får stå ut med :) älskar honom ändå ;) hihi!

man kan inte mer än att älska honom :)<3

Nu ska jag ta den där lilla busen på bilen, och få in honom på mitt rum, åh va roligt det kommer att bli *INTE* :)
God natt! Skriver ett inlägg imorgon, tror det eller ej ;)

Puss hej

10 November...

Oj, va ett bra tag sedan jag bloggade nu, oopps! Har faktiskt ingen normal förklaring till att det har blivit så, har väl haft alldeles för mycket i tankarna efter allt som hr hänt de senaste 2 månaderna, så att jag helt och hållet har glömt bort allt kring detta.

Men aja, jag har i alla fall flyttat hem till päronen igen, tråkigt men sant! Det är en väldigt lång historia bakom det, och inget jag tänker berätta här. Men men, blir nog snart att flytta igen, ska bli så skönt kan jag meddela er! Shit, har hur mycket som helst som jag skulle kunna berätta men man ska ha tiden till det också, och i och för sig har jag det men ne, ger upp tanken om att ens börja ;)

Får väl börja berätta vad jag hittar på om dagarna, med mitt jätte "stressiga" liv *HOST*, som t.ex. idag:

1. Frisören (halva håret borta)
2. Studiebesök
3. vandra runt i jätte stora värnamo med maja och saga, lät väl jätte roligt?

Visst verkar jag ha det stressigt :) det har jag också ska ni veta ;)
Men ne, nu har jag inte tid att sitta här (egentligen har jag det, men orkar inte bara) så ja, får försöka hitta på något annat :) kanske ta och gå en runda? Eller ne, kom precis på att jag har gått igenom halva värnamo :)

Puss hej

RSS 2.0