22.06

hej mina älskade vänner.

sitter just nu hos världens bästa pojkvän, han spelar tv-spel och jag sitter vid datorn. Haha, sociala eller vad? Håller dessutom på att bli grymt sjuk, vilket innebär att jag kommer vara JÄTTE sjuk om någon dag. ÅH VAD ROLIGT!

Har dessutom haft världens bästa helg på väldigt länge, helt underbar, men helt underbart folk! Nehe, nu ska jag springa ner och ta hand om lite tvätt, därefter får det allt ta och bli en välförtjänt dusch.

Puss på er:-*

13.26

Hej älskade vänner!

Blir tyvärr bara ett snabbt inlägg idag också, har även en liten film så att ni ska få se hur lägenheten ser ut :) (få ursäkta att det inte är den mest välstädade) Men ni får stå ut!

Nu ska jag däremot ta tag i mitt liv och laga lite mat, bädda sängen och därefter ta mig en dusch. Fy sjutton vad skönt det ska bli. Känner att det kan vara välbehövligt just nu :D

Puss på er:-*

Söndag.... 18.09

Söndag, hur roligt är det egentligen?

Hmm, bakfull, och inget att skriva överhuvudtaget, så överlämnar ett inlägg åt morgondagen istället! Just nu väntar jag på att bakningen skall bli klar, efter det en välförtjänt dusch :D

Ett snabbt överlevnadsinlägg ifrån mig. Love you guys<3

Puss :-*


19.05

Hej mina små älsklingar.

Förlåt för dålig update så att ni inte vet om jag lever eller inte, men synd jag LEVER fortfarande ;)
blev lite mycket förra veckan nämligen, så glömde totalt att uppdatera, men ni för nöja er med denna då...
Maja var som sagt här från torsdag-onsdag, efter det kom Sandra mitt hjärta :) USCH Vad saknad hon är! Vänskap för alltid kan jag nog meddela...

Nytt jobb idag, gick galant, sovmorgon imorgon till 06.38 HÄRLIGT :D! Så imorgon vankas jobb 06.38-16.00! En ganska lång dag med det får funka :) Nu ska jag göra mig iordning för att sedan bege mig till mina två absoluta favoriter... Som vanligt de senaste veckorna :) ta en liten disskution med J får jag nog ta och göra med ;)

Ni når mig på mobilen som vanligt :)!

Puss på er :-*


                                  minnen<3


12:01

Hej mina älskade vänner.

Nu blir ni allt lite överraskade över att jag skriver ett ytterliggare inlägg, usch är lite förvånad själv faktiskt :D
Tänkte faktiskt försöka att skriva ett litet inlägg ikväll också, försöka bjuda på några bilder kanske? Men men, långt till dess, så det hinner verkligen att ändra sig.

Maja diskar för fullt, och jag ska snart börja att plocka lite här hemma, haft mina två favoriter här över natten också, så lägenheten ser förjävlig ut rent ut sagt. Men always look on the bright site of lift. Right?! Nu har ni fått 2 st livstecken från mig på mindre än 24 timmar, händer inte allt för ofta ;)

Nu ska jag ta och göra mina sysslor av dagens arbete och sedan en sväng ner till Willys...

puss på er :-*


tvätt tvätt tvätt - lovar dessutom att skärpa till mig

Hej mina vänner!!

Tänkte bara ge ett snabbt livstecken ifrån min sida, vet att jag lovar gång efter gång att jag ska skärpa till mig med bloggandet, att jag ska skriva flera inlägg. Men nej, det verkar inte fungera som jag vill? Usch vad jobbigt!!
Men som sagt, detta inlägget blir tyvärr bara ett litet, opererades i handleden den 22:e så inte jätte bra för mig att sitta framför datorn och skriva alldeles för långa inlägg.

Men nu LOVAR jag VERKLIGEN att jag ska skärpa till mig, men nu måste jag tyvärr dra, Maja är  här, ska iväg och handla med min lilla älskling också. Först får det allt bli en dusch!

Puss på er:-*


Mina två absoluta favoriter <3

RSS 2.0