Sweet Sunday!

Go kväll, eller natt!

Känner att rubriken inte passar in längre eftersom det faktiskt är måndag just nu när jag skriver detta, shit the same! Har haft en skit soft helg, kom väldigt bra i tiden! Hela veckan framåt vankas det jobb, arbetsinterjuv, optiker och förberedelser för en inflyttningsfest! Känner att kvällarna inte kommer att räcka till helt och hållet :( buhuu men jag får ordna detta ändå!

Nu har jag inte tid att sitta här just nu, måste sova för att orka jobba imorgon vid 07.30 :) som tur är, så blir det inte en heldag :)

God natt läsare!

Pusspuss

Skola? Jobb? - hmmm!

Hej bloggen!

Känner att mina uppdateringar går lite blandat upp och ner. Som ni flesta har läst på FB så ska jag få en "bebis" alltså en hårig ;) kanske bäst att meddela det innan alla blir helt misstänksamma på vad jag sysslar med. Men så är det i alla fall, för er som undrar!

Hur är det med mig då? Jadu, eller ni kanske, det kan man verkligen fråga sig, hur mycket som helst i tankarna nu, hur mycket som helst som behöver att lösas, vet inte i vilket problem jag ska börja riktigt, men får väl hoppas att jag får ordning på det någon dag framöver, men kommer nog ta sin lilla tid! För övrigt är det väl bara bra :) har kommit underfull med att mina vänner kommer att väljas med omsorg :) vilket jag verkligen kommer att hålla! Just so you know ;)

Nehe, nu har jag inte tid att sitta här, nu ska jag försöka att sova en stund, innan det blir skola imorgon, just det, på tal om rubriken, jag har inte bestämmt mig om jag ska hoppa av skolan än, eller hur sjutton jag ska gå till väga. Men men :) sov gott nu allihopa! Så ska jag verkligen försöka att bli bättre på att uppdatera bloggen ;)

God natt

Pusspuss

(bjuder på en bild) tatueringen för er som undrar ;)


2011-01-04

Hej bloggen!

Kom på i min ensamhet att jag har glömt bort att blogga helt och hållet, illa känner jag! Så tänkte att det va banne mig dags att slänga in något inlägg, så ett utav mina nyårslöften är att sköta bloggen och försöka blogga lite oftare än vad jag har gjort den senaste tiden!

Kan ju börja med att säga att nyår 2010/2011 va en väldigt händelserik dag/kväll/natt/morgon. De flesta vet väl redan vad som egentligen har hänt, och vad som hände är inget jag tar och berättar här, och inget jag berättar om andra frågar heller. Men innan allt hände så va det en väldigt rolig kväll, trevligt folk och god mat :)

Nehe, egentligen har jag inte tid att sitta här, så kastar in ett inlägg framåt kvällningen om mitt humör och min energi tillåter. Fan va jobbigt det är när man börjar bli sjuk! Nu ska jag försöka jobba lite!

Hörs senare!
Pusspuss


RSS 2.0