Hej

bloggen.. Fredag, myyzz! Eller inte! Steg upp vid ja, ungefär halv 7, satte mig i bilen vid 10 över, helt osminkad och håret ser fan förjävligt ut! Ingen lyckad start på dagen, och sen måste jag dessutom sitta i skolan och vänta på att första lektionen, produktionsutvekling och skärande bearbetning ska börja, skoj! Den börjar dessutom vid 9.. Men måste tyvärr komma in vid denna tiden! Inte sett en människa här än så länge, förutom dom som håller i kursen vill säga!

Ne nu kom en kurskamrat, hörs sen!

Puss puss

1 september :)

Hej bloggen.. Ett par veckor sedan jag hann med att blogga. Haft lite mycket att göra den senaste tiden. Har börjat plugga, IGEN! Får hoppas att det går bättre än med gymnasiet. Känns som det har hänt hur mycket som helst sen jag bloggade sist, men när jag väl tänker efter så har det inte hänt så där jätte mycket.

Va på lastbils elmia nu i helgen som va, men pojkvännen, så klart! Och ett par vänner till honom, mina valde att gå på a6 istället :/ förstår inte varför :O haha! Känns helt underbart nu när livet börjar få form igen, efter studenten var man ju helt borta, hade ju inte en aning om vad man egentligen ville med livet! Och visst, kan erkänna att jag fortfarande inte vet helt hundra på vad jag vill göra, får hoppas att utbildningen som produktions tekniker ger mig en start in i arbetslivet om 2 år. Usch, ganska lång tid när man väl tänker efter!

Detta fick bli en liten kortare uppdatering, hade kunnat skriva 4 gånger så mycket, om jag bara hade ork och lust, kände att jag i alla fall behövde uppdatera nu efter mer än 2 veckors tid! Nu bär det av ut till pojkvännens farmor på kalas, det ska bli mums med smörgårstårta :) Får bli en till uppdatering imorgon efter skolan!

Puss puss änglar!

RSS 2.0