What's up?

Hej bloggen :)

Jag mår prima, glömmer tyvärr att uppdatera. Ligger hemma och är sjuk (vilket jag har varit hela denna veckan) satt en liten stund nu vid datorn och tänkte för mig själv att det är kanske dags att slänga in ett inlägg eller två :) Så just denna dagen kommer jag kanske kunna dela med mig av två helt ointressanta inlägg till just er? Vill påminna er om att det är just nu som ni ska le och må bra av att veta att jag lever här uppe :D

Håller på för fullt med att försöka få hyfsat iordning i lägenheten, med tanke på att min brors saker är kvar så är det lite svårt att göra precis som man själv vill. Allt utrymme finns tyvärr inte just nu för tillfället! Men under dagen (idag fredag) så kommer min hall att bli nästintill helt klar :) ÅH SÅ SKÖNT! Känns som att hallen är en ganska stor prioritering eftersom det är de första någon ser om man kommer hem till någon. Ja förutom mitt kök också, men just till det kommer jag förmodligen under nästa vecka, skönt att få iordning där också med lite annorlunda kakel och sådant!

Förutom allt annat så kommer det kanske ett valp köp för min del till hösten, åh vad jag längtar! Om det blir någon hane i den kullen vill säga. En liten Kenzo :) säger inte er så mycket, men det är alltså en blandras, rottwailer och labbe :) Åh så underbara dom är! En typiskt mig hund! Så en sådan blir det om jag bor kvar här i Nässjö :)

Nu måste jag tyvärr försöka sova en stund till, imorgon blir det hemresa till Värnamo så bara att ringa om någon vill tjöta eller ses en sväng :)

Puss på er :-*

Airsoft

Hej mina fina läsare!

Jag som lovar och lovar hela tiden att skärpa till mig med att blogga, hmm? Hur detta går kan verkligen diskuteras. Men nu LOVAR jag verkligen ifrån hela mitt hjärta att försöka kasta in några fler inlägg varje vecka än vad jag redan gör, så att ni där hemma i Värnamo vet att jag fortfarande lever!

Hela förra veckan ägnades åt att arbeta, ganska roligt faktiskt, så ett helt okej jobb, tungt men tiden går väldigt fort (vilket jag tycker är skönt). Helgen trodde jag skulle bli lugn, men icke! 20 års fest med 5 - kamp på fredagen, besök av Maja på lördagen, hade planerat en härlig kväll hemma men inte det! Hamnade istället nere på dartklubben (som alla andra lördagar) men denna gången NYKTER! Härligt. Undrar däremot hur alla andra mår.

Precis hemkommen efter ett 8 timmars långt spelande av Airsoft, skoj skoj! Mitt lag förlorade endast en gång. Väldigt bra jobbat allihopa! Nu sitter jag och kollar efter ett nytt airsoftvapen :) kostar mycket, med det är det verkligen värt!

Fått ett par väldigt intressanta samtal under dagen också! Att människor inte kan ta ansvar för sina egna handlingar. Vilket gör mig väldigt besviken! Nu får det allt ta och bli lite mat, därefter en dusch. Sedan väntar förmodligen soffan på mig, så som det ser ut just nu :)

Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa. Just det, har nu även ett hemnummer för den som hellre ringer dit. Bara att skicka iväg ett sms så får ni detta :)

Puss på er :)


Sweet sunday :)

Tjolahopp eller något :)

Tänkte bara kasta in ett snabbt inlägg eftersom jag lovade att starta upp bloggen igen för er skull :)! Så nu framöver ska ni få lite livstecken ifrån mig.. Mycket på grund av att ni som läser inte bor här uppe utan nere i de småländska skogarna runt Värnamotrakten! So here you go :)

Som sagt, två dagar har gått sen jag flyttade upp mina kartonger och grejer till Nässjö. Fredagen gick åt till att städa och försöka få iordning. Lördagen (gårdagen) bestod av hör och häpna, betesläpp ute i Äpplared, fika med broder och fest hos Heidi. Dagens program består endast av: Tvätt, tvätt och städa! Tvätten är snart klar (skönt) så nu slipper jag springa runt som en förvirrad människa i källaren :P. Disken är klar, kycklingen till maten ligger på tining och toaletten är städad. Så tycker att jag har varit hyfsat duktig idag ändå :)

Nehe, nu har jag inte tid att sitta här längre. Kanske dags att gå ut med Zukkisen och fortsätta städa. Frivilliga till att hjälpa till? - Bara att komma i så fall!

Ska försöka få in lite bilder ifrån mobilen till datorn, så ni ska få se hur det ser ut i min lilla lägenhet..

Puss på er :-*

Är nu mera en Nässjöbo!

Hej allihopa!

Får nog ta och börja ge min blogg lite liv igen. Ett bra tag sedan jag skrev ett inlägg senast. Och oh ja vad mýcket som egentligen har hänt och skett...
Tyvärr har man fått avliva Harry, vet inte om jag skrev om detta i det förra inlägget men så är det i alla fall :(! Tomt men väldigt sant.

* Avlivning av Harry
* Erbjudande om lgh i värnamo (vilket jag tackade ja till)
* Erbjudande om jobb i Värnamo 2011-04-15 (detta tackade jag ja till)
* Erbjudande om jobb i Nässjö
* Uppsägning av nytt jobb utanför Värnamo 2011-05-04
* Flyttkartonger började packas 2011-05-05
* Flytt till Nässjö skedde 2011-05-06
* Nytt jobb i Nässjö börjar 2011-05-09

Orkade inte riktigt skriva exakt en hel sammanfattning om vad som egentligen har hänt den senaste tiden. Men nu sitter jag i alla fall här, i min alldeles egna lägenhet i Nässjö. Hur härligt är det inte egentligen? Börja om sitt liv på nytt, nya människor, nytt jobb vilket leder till mängder av nya möjligheter!

Visst sen kommer jag sakna människorna nere i Värnamo. Så klart kommer jag att sakna mor och far i första hand. Kände man redan första dagen. Men även vänner + min extra lillasyster kommer absolut att vara saknade. Det är konstigt vilken trygghet som vänner ger..

Nu är det dags att duscha och därefter göra sig iordning. Fest på gång här i denna hålan, en helt annan nivå på både folk och fester ska jag erkänna av hela mitt hjärta!

Puss :-*


Harry - Du kommer alltid att vara saknad. Mitt hjärta<3


RSS 2.0