Lördag

Det är kanske då man ska säga wiiehuu, men usch, orkar verkligen inget idag kan jag lova! Vinkade av svärmor, svärfar och pojkvännens lillasyster + kompis på landvetter inatt, have a good time in Mallorca your fuckers ;) ne hehe, hoppas dom får det trevligt, tyvärr skulle det ju regna en dag, men får väl hoppas att metrologerna har fel som alla andra gånger :)

Dagen har varit relativt lugn idag faktiskt, killen har varit i garaget med vänner och jag har varit hemma med hund och katt, som faktiskt kommer överrens, vi får väl se hur det ser ut här hemma nu när katten och hunden ska vistas på samma ställe när vi inte är hemma.. Ska bli väldigt intressant faktiskt.

Nehe, nu får jag ta och fixa mig lite, så att jag ser lite vettig ut när man ska in mot staden, och träffa lite vänner. Får hoppas att det inte blir så sent!

Puss puss


Fredagen den trettonde

Kan stolt erkänna att jag inte tror på att denna dag är mer olycksdrabbad än alla andra dagar på året! Kan väl hänt en enstaka gång att på just denna dag att det har hänt fler olyckor än året dess för innan, typ lucia för många år sedan!

Aja, kom hem för en liten stund sedan, min kära pojkvän (sambo) ringde 08.20 och sa att jag skulle åka med honom i lastbilen, gjorde jag faktiskt mer än gärna :) så nu har man duschar, nu ska man bara göra sig iordning också.. Det jobbiga! Orkar verkligen inte.. Sedan kommer väl underbara Emma hit med pojkvännen Kalle :) mysigt! Jag och Emma får väl ta Kalles bil och dra in till stan undertiden pojkarna är i garaget, hmm, roligt på en fredag kväll. Men börjar faktiskt att bli van.

Puss puss

Torsdag, en dag kvar till helg :)

Som sagt, Torsdag idag, hmm. Alltid lika sega tycker jag allt, men det är väl enbart för att man vet att snart närmar sig helgen, hoppas att det tar och händer något särskillt också. Just nu sitter jag inne, trots att det är klarblå himmel ute och solen skiner, vet inte vad det är med mig faktiskt, fick precis fiska upp katten ur min handväska, där han låg och sov dessutom, hmm hade varit roligt att inte se honom där och man hade åkt in till stan, som sagt han är ju inte så jätte stor, enbart 14 veckor, så väger gör han ju inget. Får se vad kvällen har att erbjuda, om man bara ska ta en tripp in till värnamo eller vad som än händer.

Puss puss


Tidig morgon

Jaha, ytterliggare en dag som jag har stigit upp ypperligt tidigt (gillar mina komplicerade ord idag), nu blir det att ta en dusch, fixa iordning sig lite kanske, får nog bli mjukisbyxor och hoodtröja :) sen in till stan och träffa underbaraste Emma Fransson :) mysigt! Nehe, nu har jag verkligen inte tid att sitta här :) blir nog en uppdatering framåt kvällen istället...

Puss puss

Tisdag

Jaha, nu har det snart gått 2 dagar in på denna veckan också, usch vad dagarna går fort! Nästan lite för fort vissa dagar känns det som. Men men, nästa veckan jobbar man 07.20-16.40 varje dag, lite extra pengar innan skolan börjar, skönt det kan jag säga, massor som måste inhandlas dessutom! Mindre än 2 veckor kvar tills skolan börjar, längtar faktiskt..

Nu sitter jag här hemma med katten, som är riktig Pain In The As Today, hehe, nej då han är så go så :) precis kommít hem från stan med svärmor och pojkvännens lillasyster, skulle bara in en snabbis men blev några timmar ändå, man får ju passa på och fixa allt som man behöver hemma nu när man inte bor inne i stan längre, men inte så långt in om man har glömt något :) så nu sitter jag här och väntar på att Henke ska skicka ett sms eller ringa och säga att han är på väg hem ifrån jobbet, så att jag kan fixa lite mat åt honom, så blir han glad också :)

Får se om jag tar mig tid och uppdaterar lite senare, inte helt omöljligt kanske, beror på om vi ska ut och köra offroad eller något liknande :)

Puss puss

lev som ni förtjänar

det försöker i alla fall jag att göra. men men, allt kan verkligen inte bli som man själv vill att det ska, man försöker och försöker men ändå går allt åt pipsvängen.. Ne nu ska jag inte vara negativ. blev chockad över mig själv idag, gick upp när pojkvännen åkte till jobbet, alltså vid 05.20, kan säga att jag själv inte förstod vad som hände med mig. så nu har man legat i soffan till 13, sen fick man offra sig på att stiga upp och fixa lite mat. Nu blir det att städa upp det katten har rivit ner, sedan får jag väl ta och hänga upp tvätten, så att den försvinner till nästa vecka då man börjar jobba.

nu är det dessutom inte många dagar kvar tills man börjar skolan igen, kan erkänna att det kommer att bli ganska roligt även om man redan har suttit i skolbänken i 13 LÅNGA år. nehe, här går inte att sitta, nu får jag försöka ta tummer ur och börja fixa iordning innan pojkvännen kommer hem ifrån jobbet :) längtar faktiskt lite..

puss puss


söndag

Jaha, nu har jag också skaffat mig en blogg som övriga människor redan har.. Visst jag har all tid i världen till att uppdatera, så jag får väl försöka ta och göra detta med :) ni som känner mig lär veta att jag kommer att skriva om det mest meningslösa till det som betyder något (enligt mig själv i alla fall)

ne, nu blir det att krypa ner i soffan, kolla på film och äta lite popcorn med pojkvännen :) mysigt, speciellt när man hör regnet mot rutan :) god natt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0