24 December 2010

Godmorgon alla sovande människor.
Känns bara som det är jag som är uppe vid denna tiden julaftonsmorgon, kollar till och med ut igenom fönstret på vägen, inte en enda bil har passerat, och just den vägen är väldigt tafikerad. Nu ska jag åka till Skillingaryd och hämta upp min broder med hund :) sen hem och få en riktig jul frukost :)

Kastar in ett inlägg under dagen någon gång :)

Så ha en riktigt GOD JUL nu allihopa :)




Pusspuss

mindre än 30 min kvar :)

Halloj!

Nu är det mindre än 30 min kvar :) har haft en lite små hektisk dag faktiskt, men har även klarat mig igenom denna dagen utan några större problem och bekymmer, vilket är guldvärt just nu :)

kvällen har bestått av uppesittarkvällen på TV4 och att slå in julklappar, nu den sista halvtimman innan klockan slår midnatt ska jag ta och renbädda sängen, duscha och göra iordning allt inför morgondagen :) sedan blir det faktiskt att sova någon timme, innan man ska infinna sig i skillingaryd klockan 08.30 imorgon för att hämta upp sin broder :) men men, vad gör man inte för familjen :)?

Nu har jag inte tid att sitta här mina kära vänner, så nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll, så försöker jag få in ett inlägg eller två imorgon också :)

Pusspuss

dan före dopparedan (:

Tjolahopp.
Vaknade upp här hemma till en lukt av nykokt julskinka :) det känndes verkligen som att nu är julen här, de föregående dagarna har det inte alls varit den julkänslan som det är idag, så nu är humöret uppe på topp :)
Finns bara en person som skulle kunna förstöra detta, får hoppas att denna personen inte hör av sig :)

Så idag blir det en dag på stan med världens underbaraste folk, ska bli skönt att få lite egentid :) får väl se om vi passa på och ta en fika med :) får nog städa lite här hemma i rummet, känner jag, för imorgon kommer min broder hem med Zukkisen (hunden) och det ska bli rikigt mysigt :)

Hörs senare :)

Pusspuss

kyla!!!!!

för fan, det är ju svin kallt ute! Knappt så att jag vill sluta jobba idag, mycket bättre att sitta inne än att gå ut och plåga sig själv i denna kylan. Men men, som sagt sitter på jobbet, har skit tråkigt. Men har i alla fall försökt att få något vettigt att göra. Förutom när jag väl kom till jobbet, så stod all jävla disk på diskbänken, diskmaskinen var överfull och inte en människa har tagit hand om all skit efter frukosten. F*n va irriterad man blir på vissa personer. Som annars är duktiga på att gnälla. Men nu ska jag inte sitta här och prata. Hörs sen

Pusspuss

jobb, jobb och återigen jobb

Lite väl sent att säga godmorgon så får väl ta och säga god middag istället! Så hejsan alla :)
Som vanligt brukar mina rubriker kunna tala för sig självt, jobbar hela tiden känns det verkligen som, usch, men det är goa pengar. Det är väl lite det som man får tänka på när man sitter framför en dataskärm 8 timmar om dagen och pratar i telefon. Och då är det alltså jobb jag gör vid datorn, inte massa annan skit ;) jovisst, facebook kanske det blir någon gång :)

Så nu är jag hemma på en snabb lunch, tänkte bara slänga iväg ett inlägg innan jag drar och jobbar de sista timmarna. Och imorgon har jag blivit lovad att få vara ledig, och det kommer i ett perfekt tillfälle nu när det är så mycket som har hänt :) kan ju passa på och säga att den 27:e blir det tatueringsdags för min del :) lite små nervös men den kommer nog bli skit bra :)


                                               
                                                      Jobb jobb jobb = mycket pengar :)

Nehe nu har jag inte tid att sitta här något mera, nu är det dags att dra tillbaka till jobbet, har ju receptionen nu i eftermiddag :) om det är någon som har några som helst frågor, bara att fråga ;)

Pusspuss


tadah, jag har verkligen inget riktigt liv! Tänk om man kunde bli 6 år igen..

Rubriken talar för sig själv. Är så trött på hur mitt liv är uppbyggt just nu, skola, jobb, skola och jobb dagarna in och ut. När man väl har kommit hem så sitter man ännu mer vid datorn än vad man egentligen inte behöver. Dessutom behöver jag egentligen plugga till min tenta som är på onsdag, ÅH KILL ME!

Så blir ett kort inlägg, för nu skriker sängen efter mig :) ska bli underbart att äntligen sova.

Godnatt bloggen.
Pusspuss

söndag...

Harregud, känner verkligen att mitt bloggande går lite upp och ned. Ibland blir det varje dag, och ibland kan det gå veckovis mellan inläggen. Så tänkte ta mig i kragen mitt under min städning och skriva några rader, får väl se om jag kanske hinner skriva något innan kvällens skymning kommer (vilket den redan har gjort) men va f*n det lät ju bra i alla fall :)

Hmm, ett ganska vanligt ord i min blogg, men tankarna är på alla möjliga håll, verkligen inte samlade "under ett och samma tak" och synd är det, för banne mig va jobbigt det är att vara tankspridd, man vet verkligen inte vad som är rätt och fel eller upp och ned, hehe (lät också ganska bra). Ne nu får jag skärpa mig och försöka vara lite seriös. Ja just det, kan ni gissa vad jag har gjort idag? Håll i er nu, jag har STÄDAT! Blir ni förvånade eller? Alltid lika tråkigt att städa varje gång man måste göra det, och tyvärr blir det lika skitigt varje gång också. Men men sådant man får stå ut med när man har katt :)

Nehe, nu har jag fått vara ifrån städningen och tvätten lite grann, så bäst att återgå kanske :)
Försöker skriva någon rad lite senare :)

Pusspuss

Måndag...

Tjolahopp!

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, så får väl surfa iväg på villovägar som jag brukar göra när jag ska försöka vara seriös när jag bloggar! Så hmm, vad för ovetande kan jag prata om idag då :)? Får nog fundera lite. Kan ju börja med att berätta, att jag har tenta imorgon, ja TENTA! Fy f*n säger jag bara, är svin nervös! Och undra då hur nervös jag väl kommer att vara när jag sitter där och ska skriva! Usch vill inte ens tänka på det, så hela min dag har gått åt till att plugga, plugga och stomsjö med min far. Just nu försöker mamma få mig till att sätta ihop pepparkakshus, bara för att hon har fått göra om de största delarna, haha! Ne nu va jag elak!

Ni vet när man har en magkänsla, som man inte vet är bra eller dålig? Just så har jag nu, vet inte vad det är som gör de, men precis en sådan känsla som att något kommer att inträffa. Då blir man ännu mer orolig till vad det är. Så ja, min kväll kommer nog att bestå att försöka lista ut vad det är som får mig att ha denna äckliga magkänsla! Hate it!

Nehe, nu får jag nog ta och hoppa in i duschen, och därefter försöka äta lite. Sedan blir det nog sängen med några avsnitt av Grey's Anatomy, som alla andra dagar. Dags att införskaffa sig säsong 5 & 6 nu, eftersom de andra har jag redan kollar klart på.. Sen får man väl köra ett O.C race eller något :)

Så får säga ett tidigt godnatt (om jag inte mot min förmodran får för mig att blogga sen) 

                                                                 Puss puss!

                        
                             Dessa två söta ungar, får mig att le :) ni är som två bröder.
                       Skulle gå genom eld och vatten för er! Älskar er över hela mitt hjärta<3


städa städa och återigen städa!

god kväll, eller vad man nu säger...

usch, söndag är nog världens segaste dag, finns verkligen inget att göra! så min dag har bestått av att städa, städa, städa och återigen städa! Lät roligt va? Ne nu överdrev jag, dagen har bestått av att städa, städa, duscha, träffa emma och äta! Det har varit min dag, har faktiskt varit helt okej. Nu kan jag till och med öppna min garderob utan att allt bokstavligt trillar ut, och det är riktigt skönt.

Passade även på att möblera om lite, får se om jag trivs bättre med hur det är nu, än innan. Annars är det ju bara att göra om igen. Så nu ligger jag här, i en renbäddad säng och ett nystädat rum, med världens tröttaste och sötaste katt, som ligger och tar upp halva sängen, tända ljus och några avsnitt av grey's anatomy! Så nu sla jag snart ta och sova hade jag tänkt mig.

Så god natt bloggen!

Puss puss

mys...

ge mig ett hopp!

Hallå bloggen!

Känner att jag börjat bli slarvig att blogga nu igen! Sorry för det! Händer så sjukt mycket just nu med allt, så vet faktiskt inte vad jag ska börja någonstans, eller om jag ska skriva något överhuvudtaget! Sitter här hemma, med ett hopp som inte fyller någon funktion, varför finns ordet kärlek egentligen?! Fan världens jobbigaste sak som finns, plågsammt!

Sitter här hemma och tittar ut, tittar ut på all jäkla snö som har lagt sig, drömmer mig tillbaka till föregående vinter, sjukt roligt! Saknar det till max! Önskar man kunde komma tillbaka, spola tillbaka all tid som har kommit ivägen, alla saker som har skett!

Ne nu börjar jag bli negativ, jag mår skit bra (annars utöver tankarna och funderingarna) harry mår prima (han sover mest) annars är allt skit bra! Nu blir det att hämta päronen, sedan städa, äta och därefter duscha! Sedan blir det förhoppningsvis iväg till en vän och ha lite allmänt trevligt :)

Puss puss

RSS 2.0